Nyheter

Vellykket frokostmøte 5. september

Av 19. september 2019 Ingen kommentarer

ASIS avholdt et vellykket frokostmøte for medlemmene 5. september. På møtet ble det foruten frokost også servert to interessante innledninger: Magnus Stavrum Opheim fra Conow kompetansesenter holdt innledning om høyreekstremisme og hva slags trussel disse miljøene egentlig utgjør. Terje Ulfsten, seniorrådgiver security i Posten Norge holdt innledning om sikkerhetsarbeidet i Posten – og hva selskapet gjør for å beskytte sine medarbeidere. I tillegg til gode innledninger var frokostmøtet en god arena for uformell nettverksbygging blant medlemmer som i det daglige sitter i ulike bedrifter, men som deler mange felles utfordringer med kolleger i ASIS. Neste frokostmøte er 24. oktober. Informasjon om tema kommer.

Vel møtt!